Mensen maken Nederland

Mensen maken Het Gooi socialer!

Mensen maken Nederland viert een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer en nieuwe mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet en te laten zien en ervaren hoe leuk het is om dit te doen. Vier jij het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 met ons mee? Want Mensen maken Nederland.


Versa Vrijwilligerscentrale doet ook mee met Mensen maken Nederland en wil graag samen met haar vrijwilligers het Nationaal Jaar Vrijwilligere Inzet 2021 meevieren. Met onze duizendste vrijwilliger hebben we mooie stappen gezet. Zet jij de volgende stappen met ons mee?


Bekijk voor meer informatie de site van Mensen maken Nederland via onderstaande button.

Bekijk de leukste vacatures

2–4 uur/week · Start vanaf 26 jan
Bussum
Energiecoaches Het ondersteunen van bewoners om de juiste keuzes te maken bij de verduurzaming. Welke maatregelen zijn verstandig en wat is de juiste volgorde?Geplaatst door Wattnu
4–8 uur/week · Start vanaf 1 feb
Huizen
Gezellig, actief bestuur zoekt secretarisOnze secretaris is de rechterhand van de voorzitter. Geplaatst door Stichting Alzheimer Nederland afdeling Gooi en omstreken
Nieuw
0–6 uur/week · Start vanaf 1 feb
Eemnes
Vrijwilliger dagactiviteitvoor de dagactiviteit op dinsdag in Eemnes zoeken we een vrijwilliger die het leuk vindt om mensen te begeleiden in creativiteit, spelletjes, wandeling, enz.Geplaatst door Versa Welzijn Laren
Feb15
Workshop · 15 feb, 16:00 - 18:00
Weesp
Pondje kaasPondje kaas, actie loopt t/m...Geplaatst door Weesp Bedankt
KalenderIn het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 organiseert de NOV zowel landelijk, maar vooral ook in het hele land activiteiten die bijdragen aan het betrekken van meer en nieuwe mensen bij vrijwillige inzet. Hier staan al deze activiteiten op een rij. Wat gaan jullie doen?
VacaturesJuist in deze tijd geven veel mensen aan dat zij willen helpen om een ander te steunen. En ook in de tijd die gaat komen kan het vrijwilligerswerk bijdragen aan de (nieuwe) vragen die in onze samenleving leven. Er is meer vraag en behoefte aan vrijwilligers. Kortom: ‘er voor elkaar zijn’. Kijk daarom wat Versa te bieden heeft voor jou!
Leren en InspirerenHet is belangrijk om bij te blijven: om te sparren en te leren van en met andere organisaties. Wij organiseren themabijeenkomsten en cursussen voor organisaties om hun deskundigheid over vrijwilligerswerk up to date te houden.