Post | november 2020 | Nieuws | 1 min lezen

Neem op woensdag 25 november tijdens Nationale Werkbezoekdag een kijkje in de keuken van de Dierenambulance of het Vogelhospitaal

Nationale werkbezoekdag Versa VrijwilligerscentraleHeb jij tijd over en zou je die graag zinvol willen besteden?


Tijdens Nationale Werkbezoekdag kun je een kijkje nemen achter de schermen bij bedrijven en organisaties of professionals. Een unieke gelegenheid voor netwerken en talenten ontdekken. Ook op het vlak van vrijwilligerswerk!


Tijdens de Nationale Werkbezoekdag krijg je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen van twee bijzondere organisaties in het Gooi.


Altijd al meer willen weten over de werkzaamheden bij de Dierenambulance of het Vogelhospitaal? Plan dan een afspraak in tijdens de Werkbezoekdag op woensdag 25 november 2020. Hierbij wordt volledig rekening gehouden met de coronaregels en er wordt daarom gewerkt op inschrijving en met tijdsblokken.


Dierenambulance Gooi en Vechtstreek

De Dierenambulance Gooi en Vechtstreek zet haar deuren open voor een kijkje in de meldkamer, maar ook in een ambulance. Ga in gesprek met de mensen die er nu al werken en kom er achter hoe afwisselend deze werkzaamheden zijn.


Het vogelhospitaal te Naarden

Bij het vogelhospitaal te Naarden zijn er mogelijkheden te over. Werk je graag met dieren en ben je niet bang om vies te worden? Dan is vogelverzorger echt mooi en dankbaar werk. Ook kun je allerlei ondersteunende werkzaamheden verrichten op deze fantastische locatie midden in het groen. Bijvoorbeeld als receptioniste. Je ontvangt bezoekers, beantwoord je de telefoon en doe je administratieve taken.


Geef je nu op


Voor meer informatie neem dan contact op met Monique Duurland van Versa Vrijwilligerscentrale, tel 06 – 47901207 of stuur een mail naar [email protected]

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Live buitenconcert Johanneshove | NieuwsBijzonder live(buiten)concert BevrijdingsdagLees meer
Overweldigend aantal reacties! | NieuwsSherpa-cliënten zijn blij met (knutsel)spullenLees meer
Wil je anderen helpen tijdens deze corona crisis? En heb je wat financiële ondersteuning nodig? | NieuwsFinanciële ondersteuning tijdens corona crisis aanvragen voor kwetsbare mensen.Lees meer